Proč se zúčastnit FPG MoneyExpo Investu 2015?

Občas mně kladou klienti jednoduché, ale přesto na zodpovězení dost složité otázky. Například: Řekněte mi stručně co je při obchodování na akciových trzích nejdůležitější? Odpovědím jsem věnoval krátkou glosu v úterý 2.11. na mém facebookovém profilu. O to teď ale nejde. Napadá mně v této souvislosti jiná podobná otázka: Řekněte mi stručně proč bych se měl zúčastnit Investičního kongresu FPG Money Invest 2015?

Návštěvníci

Na pozvánce je uvedeno „Investiční kongres pro finanční profesionály“. Zalekli jste se? Myslíte si, že tam nepatříte? Naopak. Oslovení neznamená, že se kongresu mohou zúčastnit jen hlavy pomazané s mnoha tituly před a za jménem. Pozvánka je cílena na skutečné finanční profesionály obdařené zdravým selským rozumem a zájmem o věc. Nedávno zdravý selský rozum výstižně vyjádřil jeden diskutující na portálu Kurzy.cz – na adresu některých odborníků na akciové trhy – slovy: „Když odborníci radí prodávat, tak je třeba nakupovat a obráceně! A zatím jsem se většinou trefil.“

Přednášející

Přednášející dostali do vínku jasné zadání: žádné produktové ani školometské přednášky! Investiční kongres je koncipován především jako moderovaná diskuze o vysoce aktuálních tématech s důrazem na osobní zkušenosti přednášejících. Speciálním předvánočním dárkem bude dámský investiční debatní klub.

Ambice

Organizátoři otevřeně odkrývají hledí a sdělují „městu a světu“ svou  ambici stát se celonárodním garanteminvestičního vnímání světa“. To je výzva oběma stranám. Poradcům, aby vždy nabízeli nejen své, samozřejmě kvalitní, produkty, ale i svou vysokou odbornost a znalost věci a jejich klientům příležitost položit jednoduchou otázku: Byli jste nebo jste dokonce vystoupili na akcích MoneyExpo? Pokud bude znít odpověď ANO, mohou si být v nabízených službách přece jen o něco jistější. V tom tkví potenciál investičního kongresu FPG MoneyExpo Invest 2015.