FPG MoneyExpo Invest 2015 je tu!

Zatím trochu s rozpaky. Na straně jedné obrovský „elektronický“ zájem, viz například facebookové stránky MoneyExpo a lajky na nich, a na druhé straně zdrženlivost – nebudu tam sám(a)?, při odesílání definitivních přihlášek včetně korespondence s organizátory typu „ano, ale…“ Ne, že by organizátoři neměli po pěti úspěšných ročnících akcí pod značkou MoneyExpo s takovými těžko zvladatelnými situacemi s přihláškami na poslední chvíli své zkušenosti, nicméně odkládání definitivních přihlášek až na poslední chvíli má i své negativní souvislosti, především při organizaci stravování, ubytování a podobně.

Sami tam rozhodně nebudete!

Jednak to vyplývá z dosud potvrzených a zaplacených vstupenek – o žádném odvolávání akce tedy nemůže a ani není řeč – a jednak, a to především(!), díky netradičně (na podobné akce)  a vysoce odborně  připravenému a osobnostmi nabitému programu!

Čím bude FPG MoneyExpo Invest 2015 unikátní?

Především tím, že se nejedná o žádné produktové přednášky, resp. vůbec se nejedná o žádné školometské přednášky. Ani náhodou. Investiční kongres je koncipován především jako moderovaná diskuze o vysoce aktuálních tématech s důrazem na osobní zkušenosti vystupujících. Mnozí z účastníků opustili svá „teplá místečka“, aby se odvážně pustili do vlastního byznysu a na kongresu se s návštěvníky podělili o svá vlastní poznání a o své vlastní zkušenosti. Žádné čtení z knih či skript. Speciálním předvánočním dárkem posluchačům bude dámský investiční debatní klub, od které si organizátoři hodně slibují.

Potenciál investičního kongresu FPG MoneyExpo Invest 2015!

Organizátoři připravili po pěti měsících pečlivých příprav perfektní a užitečnými radami a zkušenostmi nabitý program, který daleko přesahuje logiku „produktového“ myšlení a nabídne návštěvníkům nadhled a širší souvislosti v oborech, ve kterých pracují. Organizátoři zase neskrývají svou ambici stát se celonárodním garantem „investičního vnímání světa“. A právě v tom tkví potenciál investičního kongresu FPG MoneyExpo Invest 2015!

Komentáře nejsou povoleny.